top of page

About me.

Hoi,
Leuk dat jullie interesse tonen in mijn website!

Laat ik mezelf even kort voorstellen...

Zoals de naam 'Lensoftiff.' het al zegt kunnen jullie het waarschijnlijk al raden... Mijn naam is Tiffanny maar de meeste mensen noemen mij gewoon Tiff. 

In de week ben ik actief als fulltime projectmedewerker welzijn. In de weekends kan je mij vaak in de natuur vinden met mijn camera. Ik woon in Geraardsbergen en ben trotse eigenaar van een labrador die heel wat beweging nodig heeft! Wandelen in de Vlaamse Ardennen staat dus vaak op het programma. Ideaal om mooie locaties te spotten voor fotosessies. 

Ik hou van:

- reizen... zo ver en zo zonnig mogelijk ;)! Geef me de zee en een duikbril en ik kan niet gelukkiger zijn! #Happyplace!

- gezellig wijntjes drinken en bijkletsen met vriendinnen

- mensen die rechtuit zijn want zo ben ik zelf ook :)

- honden... uiteraard :)

Mijn vrienden omschrijven me als een rustig persoon. Die rust probeer ik ook mee te nemen tijdens het fotograferen. Het is voor mij belangrijk dat iedereen zich voor de camera comfortabel en relax voelt! No pressure. Ik werk op jullie tempo.  Niets moet en alles mag. Elke shoot verloopt anders omdat het iets persoonlijks is. Dat is voor mij het leuke. Een fotosessie is voor mij  pas geslaagd als het voor iedereen gewoon een leuk moment was. 

Zoals elke fotograaf ben ik uiteraard al vrij snel geboeid geraakt door fotografie. Ik kocht mijn eerste spiegelreflex toen ik 15 jaar was. Ik ben sindsdien een echte Nikon fan. Via volwassenonderwijs volgde ik een opleiding fotografie om me meer te verdiepen in de theorie. Intussen blijf ik me verder ontwikkelen door het volgen van workshops. 

Mijn grote droom? Een adventure elopement fotograferen in het buitenland! Een romantische trouw op een berg in de natuur met enkel het trouwpaar en een klein aantal gasten... Top!

Hopelijk mag ik jullie binnenkort voor de lens zien?

                                                                                                                  

 

 Liefs,

Tiff.

bottom of page